Greyhound

Spoedje? Bel ons.

 


Greyhound Sneltransport, al meer dan 40 jaar!

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en onze planning zorgt voor gecontroleerde spoedritten. Wij hebben meerdere chauffeurs en een uitgebreid wagenpark. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

 Wat mag u verwachten?

Greyhound Sneltransport is de specialist in sneltransporten via de weg. Of het nu gaat om een envelop of een volle trailer, binnen of buiten Europa, Greyhound Sneltransport zorgt ervoor dat uw belangrijke documenten, onderdelen of kwetsbare en tijdkritische goederen snel en veilig op de afgesproken tijd en op de juiste plaats van bestemming worden afgeleverd. Dat doen we al meer dan 40 jaar met veel plezier!

 

Greyhound Sneltransport is een familiebedrijf, dat zich sinds 1979 inzet voor nationale en internationale sneltransporten, waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service standaard in ons logistieke dienstverleningspakket zitten. U wordt altijd vriendelijk en behulpzaam verder geholpen.

Greyhound Sneltransport staat bekend om zijn flexibele bedrijfsvoering, getuige de prettige en langdurige samenwerking met vele opdrachtgevers en collega’s. Steeds weer tracht het team aan de wensen van iedereen tegemoet te komen. Bij Greyhound zit u altijd goed!

 

 

 

Greyhound Sneltransport is NIWO vergunninghouder.